Haarlemse Dichtlijn Open Podium

Haarlemse Dichtlijn Open Podium

Datum: dinsdag 27-11-2018
Tijd: 20:00 – 22:00

Toegang: Gratis

Locatie
Brasserie Tour de France
Spaarne 94, Haarlem

Maandelijks organiseert De Haarlemse Dichtlijn een Open Podium voor poëzie met aansprekende dichters, een speciale gast en een singer / songwriter.

Voorafgaand aan het open podium is er een poëziediner waar jij je voor kunt opgegeven. Dit kost iets minder dan € 20,–. Hiervoor krijg je twee gangen en zit je aan tafel met andere poëzieliefhebbers. Er is overigens geen kaart. Het menu staat vooraf vast.

Je opgegeven als dichter kan tot de zaterdag voorafgaand aan het open podium. Stuur hiervoor een mail naar podia@haarlemsedichtlijn.nl. Opgeven voor het poëziediners (€ 20,–) kan ook via dit e-mailadres.

Meer informatie

Behalve een maandelijks open podium organiseert De Haarlemse Dichtlijn ook ieder jaar een groot poëziefestival met maar liefst 100 dichters verspreid over 6 podia.

Haarlemse Dichtlijn Open Podium
Jouw evenement op de Poëziekalender!
Organiseer jij zelf een poëzieavond, open podium of literair café?
Stuur ons een e-mail (info@poezieverrijkt.nl) en wij plaatsen jouw evenement op de Poëziekalender.

Robin Kerkhof is de hoofdredacteur van het online totaalconcept Poëzie verrijkt het leven. Hij heeft een passie voor poëzie en leest graag aansprekende gedichten van interessante dichters. In zijn vrije tijd schrijft hij ook zelf zo nu en dan een gedicht.