Vurige Tongen 2018 | Amsterdam

Vurige Tongen 2018 | Amsterdam

Datum: zondag 20-05-2018 - maandag 21-05-2018
Tijd: Hele dag

Toegang: Gratis

Locatie
Ruigoord
Ruigoord 76, Amsterdam

Ruigoord ontwaakt uit de winterslaap en viert deze zomer haar 45ste verjaardag als Culturele Vrijhaven. Ruigoord start dit heugelijke festivalseizoen met poëziefestival Vurige Tongen.

Tijdens het Pinksterweekend zal Ruigoord wederom het podium zijn voor een prachtige culturele kruisbestuiving. Ze lonkt en kietelt ons al met lentekriebels.

Door het hele dorp is er wel iets bijzonders te vinden, een zoete inval van talloze dichters, schrijvers, muziek, theater, film, markt en een charmant kinderprogramma.

Terwijl de woorden rijkelijk door het dorp dansen en er overal wel iets te beleven valt, lokken de melodielijnen je ’s avonds de kerk in om te dansen tot de dauw.

Vergeet vooral ook niet de kleine paadjes te nemen, want een ‘Ongewone Wandeling’ vol verhalen van een gids neemt je mee langs opengestelde ateliers en prikkelt de nieuwsgierigheid.

Kortom, komt allen naar Vurige Tongen, het zal je verrijken!

Meer informatie

Vurige Tongen 2018 | Amsterdam
Jouw evenement op de Poëziekalender!
Organiseer jij zelf een poëzieavond, open podium of literair café?
Stuur ons een e-mail (info@poezieverrijkt.nl) en wij plaatsen jouw evenement op de Poëziekalender.

Robin Kerkhof is de hoofdredacteur van het online totaalconcept Poëzie verrijkt het leven. Hij heeft een passie voor poëzie en leest graag aansprekende gedichten van interessante dichters. In zijn vrije tijd schrijft hij ook zelf zo nu en dan een gedicht.